Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 23 de juny del 2023

'A Complet Unknown'.

Segons les informacions, el pròxim film biogràfic protagonitzat per Timothée Chalamet com a Bob Dylan ha obtingut llum verda per estrenar-se en streaming.

A Complete Unknown està programat per a començar a filmar-se aquest agost, depenent de la vaga d’escriptors. Aquest film “segueix l’arribada de Bob Dylan, de 19 anys, a la ciutat de Nova York l’any 1961 a la recerca del seu heroi, un Woody Guthrie malalt”, diu la sinopsis. “És acollit per l’escena folk de Nova York (Guthrie, Peter Seeger, Joan Baez, entre d’altres) que reconeixen el seu talent. Troba concerts en clubs del centre i aviat es converteix en una sensació, sota contracte amb Columbia Records. El film segueix l’ascens de Dylan a un fenomen cultural, les seves solides relacions en el món de la música folk, formant una banda, confonent als seus fans i defraudant a la comunitat de la música que el va acollir per primer cop”.

Una informació recent ha descobert que aquest és un film de Searchlight destinada a estrenar-se a Hulu. Seria una sorpresa que Disney estrenés aquest film en un servei de streaming en comptes d’una estrena als cinemes, especialment si el film té el potencial de ser una candidata als premis.

El càsting a part de Chalamet inclou a: Benedict Cumberbatch com a Peter Seeger, Monica Barnaro com a Joan Baez, Elle Fanning com a Sylvie Russo i Boyd Holbrook. El paper de productor/músic Alan Lomax se li ha ofert a Nick Offerman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada