Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 5 de juny del 2023

'The Brave and the Bold'.


El director del pròxim film de Batman, titulat The Brave and the Bold ha estat revelat.

Andy Muschietti, director dels dos films de It i més recentment de The Flash, ha estat l’escollit per a dirigir el pròxim film ambientat en l’univers de DC, segons One Take News. El film estarà basat en els superherois Batman i Robin, i serà una entrega del Capítol U: Déus i Monstres. El film segueix a Bruce Wayne amb el seu fill Damian Wayne/Robin.

No s’ha anunciat encara per al film. El president de DC, James Gunn, ha aclarit que el Batman no serà interpretat ni per Ben Affleck ni per Robert Pattinson.

“Estem treballant, ja saps, amb Robert en The Batman 2”, va dir Gunn. “Estic treballant amb Ben Affleck, qui realment vol ser-ho, ha estat part del nostre equip d’arquitectura tractant d’unir les coses i realment vol dirigir un dels nostres projectes i estem emocionats de que ho faci. Però aquesta és la història de Damian Wayne, qui és el fill real de Batman, de qui no sabíem que existia durant els primers vuit/deu anys de la seva vida. Va ser criat com un homicida i assassí. És un petit fill de puta. És el meu Robin preferit, basat en la tirada de còmics de Grant Morrison, que és una de les meves tires preferides de Batman i estem reunint tot això ara mateix”.

Aquest és el tercer film en el DCU que té un director adjunt. James Gunn dirigirà Superman: Legacy i James Mangold dirigirà Swamp Thing. Encara no hi ha informació de la data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada