Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 1 de juny del 2023

'Hidden Strike'.

S’ha publicat el tràiler de la pròxima comèdia d’acció de XYZ Films, Hidden Strike. El film presenta un equip inspirat entre la llegenda de Hong Kong, Jackie Chan y la icona de la lluita lliure professional, John Cena.

Aquest avanç mostra la química entre el duo, ja que interpreten a dos ex soldats de les forces especials emparellats per a una missió especial a Bagdad. El film actualment no té data d’estrena, però s’espera que s’estreni en algun moment d’aquest any.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          


Hidden Strike està protagonitzat pel veterà de l’acció i l’ex estrella de la WWE John Cena. A ells s’els uneix Pilou Asbæk (Game of Thrones) i Amadeus Serafini. Això marca l’última col·laboració entre Chan i Cena, els quals han estat escollits per a posar veu en el pròxim film Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.  

Chan no és aliè al gènere de la comèdia d’amics, considerant el seu paper icònic com l’inspector en Cap Lee a Rush Hour (Hora Punta). La quarta entrega de la franquícia coprotagonitzada per Chan i en la que coprotagonitza Chris Tuker, està actualment en desenvolupament.

Mentre tant, Cena té una sèrie de pròxims projectes en llista, inclòs el molt esperat film Barbie, la comèdia d’acció Grand Death Lotto i el thriller d’espies Argylle. Actualment el podem veure a les cartelleres a Fast X.

Hidden Strike està dirigit per el cineasta de Need for Speed i The Expendables 4, Scott Waugh. “En el film, dos ex soldats de les forces especials [...] han d’escoltar als civils al llarg de la “Carretera de la Mort” de Bagdad fins a la Zona Verda segura”, es pot llegir en la sinopsis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada