Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 de juny del 2023

'Superman: Legacy'.

L’univers de DC ja ha trobat al seu Clark Kent/Superman i la seva Lois Lane, en el pròxim film dirigit per James Gunn.

Des de Deadline ens informen que David Corenswet (Pearl, The Politician) interpretarà a la versió del DCU Clark Kent/Superman. Mentre que l’estrella de The Marvelous Mrs. Maisel, Rachel Brosnahan, interpretarà a Lois Lane en el pròxim film de DC Studios. Això es produeix després d’un llarg procés de càsting en el que Nicholas Hoult i Tom Brittney també varen fer el càsting per a Superman i Emma Mackey i Phoebe Dynevor el van fer per a Lois Lane.

Superman: Legacy explica la història del viatge de Superman per a reconciliar la seva herència Kryptoniana amb la seva educació humana com a Clark Kent de Smallville, Kansas. Ell és l’encarnació de la veritat, la justícia i l’estil estatunidenc, guiat per la bondat humana en un món que veu la bondat com quelcom passat de moda”.

La primera fase del nou Univers de DC, anomenada Capítol U: Déus i Monstres, comptarà amb una multitud de films i sèries de televisió diferents. Alguns dels projectes anunciats inclou a Superman: Legacy, un film centrat en Batman i Robin anomenat The Brave and the Bold, un film de Supergirl titulada Supergirl: Woman of Tomorrow, un film de Swamp Thing i diverses sèries de televsió.

S’espera que la producció comenci a principis de 2024, just en el camí per a la seva estrena actualment programat per al 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada