Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 12 de juny del 2023

'Ocean's Eleven Prequel'.


Margot Robbie i Ryan Gosling estan a punt de ser dues de les més grans estrelles d’aquest estiu amb el film Barbie. Tot i això, la seva col·laboració no ha fet més que començar. Robbie i Gosling protagonitzaran la preqüela de Ocean’s Eleven, que començarà a filmar-se a França a finals de Juny, segons la llista de producció de FTIA. El film actualment no té data d’estrena.

La preqüela sense títol de Ocean’s Eleven estarà dirigit per Jay Roach (Franquícia Austin Powers, Bombshell) a partir d’un guió escrit per Carrie Solomon. Mentre promocionava la seva nova sèrie, High Desert, Roach va compartir els seus plans per a la preqüela amb Lindsey Bahr de AP New. La preqüela serà una història d’amor/robatori de la dècada dels 60’s, ambientat en el gran Premi de Mònaco.

“Margot m’ho va dur com una mena d’història d’amor èpica a l’antiga, una aventura curta disfressada d’un robatori”, va dir Roach. “Encara és un film de robatoris, però és en gran mesura una història d’amor. I ambdós ens hem inspirat en Hitchcock, To Catch a Thief però també destacat. Sols vol esser un gran, gran, saps, espectacle cinematogràfic. Encara no ens sincronitzem del tot sobre quin és el pressupost adequat per això”.

To i que hi va haver dubtes sobre tornar a posar junts a Robbie i Gosling, Roach creu que la idea de veure’ls en un altre film és quelcom que el públic vol veure.

El projecte està essent produït per Gary Ross, Josey McNamara, Michelle Graham , Tom Ackerley i Olvia Milch.

El film original de 1960 va estar dirigit per Lewis Milestone. Va estar protagonitzat per Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Peter Lawford i Joey Bishop. El film també va estar protagonitzat per la veterana actriu guanyadora d’un Emmy i un Globus d’Or, Angie Dickinson.

A principis de la dècada dels 2000, Steven Soderbergh va dirigir la nova versió de Ocean’s Eleven, la trilogia inicial va estar protagonitzada per Geroge Clooney, Matt Damon, Brad Pitt i Julia Roberts. Al 2018, es va estrenar un film derivat titulat Ocean’s 8. Aquest film, del director Gray Ross, es va centrar en una colla de lladres composta exclusivament per dones i liderada per la cosina de Danny Ocean. El film va estar protagonitzat per Sandra Bullock, Cate Balnchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling i Awkwafina. Ocean’s 8 no tenia cap connexió amb la triologia principal de Soderbergh, tret de l’esment de Danny Ocean.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada