Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 23 de juny del 2023

'The Assessment'.

Segons Screen Daily, la nominada al Emmy Elisabeth Olsen i la guanyadora del Oscar Alicia Vikander han signat per encapçalar el repartiment de The Assessment, el pròxim film dramàtic de ciència-ficció. Segons les informacions, Olsen i Vikander interpretaran a una parella que viu en un futur distòpic on el món ha estat destruït pel canvi climàtic. A més a mes, hi ha el rumor de que l’alumne de Pitch Perfect, Anna Kendrick, està en converses per a unir-se al repartiment, que s’espera que comenci rodatge aquest estiu a Colonia, Alemanya. 

Olsen va obtenir reconeixement mundial pel seu paper de Wanda Maximoff/Scarlett Witch en l’Univers Cinematogràfic de Marvel. També per la seva actuació en la sèrie WandaVision de Disney+, va obtenir nominacions al Emmy i al Globus d’Or a la millor actriu en una minisèrie. Recentment ha rebut elogis de la crítica pel seu paper protagonista en el drama limitat de crims reals Love & Death de Max, en el que interpreta a la assassina de la destral Candy Montgomery.

En quant a Vikander (The Danish Girl), el projecte més recent de l’actriu és la minisèrie de HBO Irma Vep, que és una adaptació del film francès del mateix nom de Olivier Assayas de 1996. Abans de protagonitzar The Assessment, la podrem veure en el drama històric Firebrand, en el que interpreta ala sisena i última esposa del rei Enric VIII, Catherine Parr.

The Assessment estarà dirigit per el cineasta francès Fleur Fortuné en el seu debut com a director. El guió està escrit per Nell Garfath-Cox, Dave Thomas i John Donnelly. El projecte ha rebut un finançament d’un milió d’euros del fons cinematogràfic regional de Colonia Filmstiftung NRW. El film és una producció de Number 9 Films i Filmproduktion.

“Ambientada en u món destruït pel canvi climàtic”, diu la sinopsis. “Part de la societat ha creat un món paral·lel per a si mateix. La vida es controla i s’optimitza, el desig de tenir fills tampoc es deixa al atzar. Per tant, les vides d’una jove parella exitosa són sotmeses a un minuciós escrutini per part d’una assessora en el transcurs de set dies”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada