Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 1 de juny del 2023

'Moana live-action'.


Segons The Hollywood Reporter, el guanyador del premi Tony, Thomas Kail, ha estat l’escollit per a dirigir la pròxima adaptació d’acció en viu de Moana, l’aclamat film animat de fantasia musical de Disney del 2016.

Kail va guanyar reconeixement pel seu treball com a director en les produccions de Brodway amb els musicals In the Heights i Hamilton de Lin-Manuel Miranda. A més de treballar al teatre, també té experiència en la direcció d’espectacles que inclouen alguns episodis de 2 Broke Girls i Fosse/Verdon, i aquest últim li va valer una nominació al Emmy a la Millor Direcció d’una sèrie limitada. L’adaptació d’acció en viu de Moana marca el seu debut com a director narratiu de Kail.

La nova versió d’acció en viu de Moana estarà produït per Dwayne Johnson, Dany García i Hiram García a traves de la seva companyia Seven Bucks Productions i Beau Flynn per a Flynn Picture Co. Estarà produït per Auli’i Cravalho, la veu de Moana de 2016, i Scott Sheldon de Flynn Picture Co. Jared Bush, qui va escriure el guió de Moana, també participarà en la producció de la nova versió al costat de la professional de la industria Samoana Dana Ledoux Miller.

Estrenat l’any 2016, Moana va rebre crítiques positives i va guanyar un total de $682.685.656 a nivell mundial. El film ha tingut molta popularitat, ja que es va mantenir entre els 15 millors films del servei de streaming de Disney+ als Estats Units durant el 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada