Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 16 de juny del 2023

'Untitled Luke Hobbs & Dante Reyes'.

Després de la seva aparició en una escena post-crèdits a Fast X, un film protagonitzat per Jason Momoa i Dwayne Johnson podria estar en procés.

Segons una informació recent del membre destacat de la industria Daniel Richtman (a través de World of Reel), el títol provisional del nou film de Fast & Furious protagonitzat per The Rock seria “Untitled Luke Hobbs and Dante Reyes”. Això es produeix després de que Dwayne Johnson confirmés a principis d’aquest mes que protagonitzaria un film independent al costat de Momoa.

En la escena post-crèdits de Fast X, es pot veure a Hobbs irrompre a una església en runes que ha estat instal·lada per Reyes (Momoa). Després de trobar un telèfon sonant, Reyes, que s’ha passat tot el film perseguint a Toretto per la mort del seu pare, amenaça a Hobbs, dient-li que ell és el pròxim objectiu i dient-li a Hobbs que Toretto pot haver jugat un paper en la mort del seu pare (que va succeir a Fast Five), però que Hobbs va ser qui realment el va matar.

Dwayne també va parlar de perquè va tornar a la franquícia, anomenant l’explosiva reacció dels fans en vers a la escena post-crèdits de Fast X que presentava el retorn de Johnson com a Luke Hobbs. Des de The Hollywood Reporter diu que el film no és una seqüela o un spin-off, sinó més bé un “Fast X.5”.

El nou film estarà escrit i produït per Chris Morgan i produïda per Johnson i els seus socis de Seven Bucks Productions, Dany García i Hiram García. També estarà produït per l’estrella de la franquícia Vin Diesel i Samantha Vincent a través de la seva companyia One Race, Jeff Kirschenbaum per a Roth/Kirschenbaum Films i Neal Moritz per a Original Film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada