Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 1 de juny del 2023

'Spider-Man 4 & Miles Morales Film'.


Els productors de Spider-Man, Amy Pascal i Avi Arad, han donat a conèixer diverses actualitzacions de Spider-Man sobre els pròxims films protagonitzats pel personatge de Marvel.

Variety li va preguntar a Pascal sobre projectes futurs que involucren a Spider-Man i el Spider-Vers. La productora va confirmar que estan preparant un film de Spider-Woman i un film d’acció en viu de Miles Morales, i li va dir al entrevistador: “Ho veuràs tot”. Específicament per al film de Spider-Woman, Arad va dir que els fans la veuran “abans del que esperen”.

Hailee Stenfield, la veu de Gwen Stacy/Spider-Woman als films animats del Spider-Vers, va parlar positivament de posar veu al personatge.

“Aquest és com el treball dels meus somnis, inscriure’m una i un altre vegada”, va dir Steinfield. “Tinc que estar còmode!” I és un somni estar en un espai que es sent tan còmode però també creatiu i lliure i simplement emocionant ser part d’ell”.

També van oferir un altre actualització de Spider-Man amb respecte a Spider-Man 4 del Univers Cinematogràfic de Marvel. Pascal va confirmar que es realitzarà la seqüela, però que l’actual vaga de escriptors en curs ha aturat el desenvolupament per ara.

“Farem un altre film? O i tant, ho estem”, va confirmar Pascal. “Estem en el procés, però amb la vaga d’escriptors, ningú està treballant durant la vaga. Tots som simpatitzants i un cop és reuneixin, començarem”.

El film més recent de Spider-Man, és Spider-Man: Across the Spider-Verse, que està dirigit per Joaquim Dos Santos, Kemp Powers i Justin K. Thompson. Compte amb les veus de Shameik Moore com a Miles Morales, Hailee Steinfeld com a Gwen Stacy, Jake Johnson com a Peter B. Parker, Issa Rae com a Spider-Woman, Daniel Kaluuya com a Spider-Punk, Karan Soni com a Spider-Man India, Oscar Isaac com a Spider-Man 2099, Jason Schwartzman com a The Spot, Brian Tyree Henry com a Jefferson Davis, Luna Lauren Velez com a Rio Morales, Greta Lee com a Lyla, Andy Samberg, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada