Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 de juny del 2023

'The Expendables 4'.

S’ha publicat un nou tràiler de The Expendables 4. El nou film arribarà als cinemes aquest any. El film està protagonitzat per Jason Statham, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren i Randy Couture, amb Iko Uwais interpretant al malvat del film. Segueix als Mercenaris que es veuen immersos en una conspiració que encendrà un conflicte nuclear entre Rússia i els Estats Units.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          


The Expendables 4 estarà dirigit per Scott Waugh (Act of Valor, Need for Speed) a partir d’un guió escrit per Kurt Wimmer, Tad Daggerhart i Max Adams. Al costat de Statham i Stallone, Curtis “50 Cent” Jackson III, Megan Fox, Tony Jaa i Andy Garcia. Completen el repartiment Jacob Scipio, Levy Tran, Sheila Shah i Eddie Hall.

La nova entrega de The Expendables està produïda per Statham, Kevin King Templeton i Les Weldon Yariv Lerner, Jeffrey Greenstein i Jonathan Yunger en nom de Millennium Media. Els productors executius de Millennium Media són Avi Lerner, Boaz Davidson i Trevor Short amb Christa Campbell i Lati Grobman en nom de Campbell Grobman Films. La coproductora és Abby Mills.

El film arribarà als cinemes el 22 de Setembre de la mà de Lionsgate.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada