Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 20 de juny del 2023

'Kraven the Hunter'.

Després d’haver-se filtrat en línia una mica abans, el tràiler oficial de Kraven the Hunter està aquí, amb un cop d’ull previ de Aaron Taylor-Johnson mentre es transforma en l’icònic caçador de Marvel.

Originalment hi havia el rumor que l’avanç es publicaria a finals d’aquesta setmana, però va acabar filtrant-se en línia ahir. Ara, està disponible per a que tothom el vegi i mostra la història d’origen del icònic personatge del còmic. En el breu tràiler, la història d’origen de Kraven (Taylor-Johnson) aparentment canvia lleugerament.

En lloc de consumir diverses pocions com en els còmics, el tràiler insinua que Kraven va obtenir la seva característica força i agilitat sobrehumanes després del atac d’un lleó quan era nen. L’avanç també mostra a altres actors que protagonitzen el film, inclosos Russell Crowe, Ariana DeBose, entre d’altres.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler, també tenim un primer cartell amb Kraven assegut en la icònica posició dels còmics en un tron fet de banyes i calaveres...

          

          


Kraven the Hunter presentarà a Aaron Taylor-Johnson (Avengers: Age of Ultron) com el malvat titular de Spider-Man, que és un immigrant rus anomenat Sergei Kravinoff. En el film, que s’anuncia com el pròxim episodi del Spider-Man Universe (SSU) de Sony, s’embarca en una missió per a demostrar que és el millor caçador del món.

Fred Hechinger (Fear Street Triology, The White Lotus) com a Chamaleon, el mig germà de Kraven, s’uneix a Taylor-Johnson en el film de Marvel amb classificació R de Sony; la nominada al Oscar Ariana DeBose (West Side Story) com a Calypso, la parella d’esdeveniments i amant de Kraven; Russell Crowe i Levi Miller en papers no revelats. Christopher Abbott i Alessandro Nivola també han estat escollits com a malvats principals.

El personatge es va introduït per primer cop en les pagines de Amazing Spider-Man #15 l’any 1964. Com suggereix el seu sobrenom, és un caçador amb una habilitat sobrehumana per a rastrejar a la seva presa. Més de 20 anys després, la seva història definitiva, Kraven’s Last Hunt, es va convertir en un moment històric en el llarg i cada cop més complicat canon de Spider-Man.

Kraven the Hunter estarà dirigit per el nominat al Oscar J.C. Chandor (Margin Call, A Most Violent Year, Triple Frontier) a partir d’un guió de Richard Wenk (The Equalizer films, The Magnificent Seven, The Mechanic), Matt Tolmach i Art Marcum. Avi Arad i Matt Tolmach produiran el projecte. El film s’anuncia com el pròxim episodi del Sony Pictures Universe of Marvel Characters (SPUMC).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada