Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 27 de juny del 2023

'Apartment 7A'.

S’està preparant un film preqüela de Rosemary’s Baby i World of Reel ens informa de que una projecció de prova recent va deixar una sensació optimista entre el públic.

Segons la informació, una projecció de prova recent per a un film titulat Apartment 7A va ser -de fet- una preqüela de Rosemary’s Baby. La informació diu que el film segueix a la dona que va morir fora del apartament abans de que Rosmary es mudés a Bramford.

La informació de World of Reel descriu a les protagonistes Diane Wiest i Julia Garner com “intenses i intel·ligents”. Wiest es descrita com “diabòlicament hilarant” i Garner “totalment compromesa” amb el projecte. La directora del film és Natalie Erika James, qui anteriorment va dirigir el film de terror psicològic Relic el 2020.

Al costat de Wiest i Garner, també s’informa que el film està protagonitzat per Marli Siu i Rosy McEwen.

Apartment 7A ha estat en desenvolupament durant algun temps, tot i que el fet de que el projecte sigui una preqüela de Rosemary’s Baby és nou. El film està escrit per Skylar James, Christian White i Natalie Erika James i està produït per John Krasinski, Allyson Seeger, Michael Bay, Andrew Form i Brad Fuller.

L’original Rosemary’s Baby va ser estrenada l’any 1968 per el director Roman Polanski. Basat en la novel·la del mateix nom de Ira Levin de 1967, el film segueix la història de l’embarassada Rosemary Woodhouse (Mia Farrow) i el seu espòs que es muden a un apartament a la ciutat de Nova York. Tot i això, Woodhouse aviat descobreix que els seus veïns en realitat estan en un culte satànic i la estan preparant per a fer servir el seu nadó quan neixi.

El film va ser un gran èxit des de la seva estrena i sovint, se la considera un dels millors films de terror de tots els temps. L’actuació de Farrow es reconeguda i el film seleccionat per a la seva conservació en el United States National Film Registry (Registre Nacional de Cinema dels Estats Units) per la biblioteca del congres l’any 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada