Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 5 de juny del 2023

'Hocus Pocus 3'.


Sean Bailey, president de Walt Disney Studios Motion Picture Production, va confirmar en una entrevista amb The New York Times que Hocus Pocus 3 està succeint. Notícia des de THR.

No és una sorpresa donat l’èxit de la seqüela del any passat, que va establir un rècord per a un cap de setmana d’estrena d’un film en el servei de streaming amb 2.700 milions de minuts visualitzats. En general, el film va ocupar el cinquè lloc entre els films més reproduïts de 2022 amb un total de 5.700 milions de minuts vistos.

Si bé el primer film no va ser un èxit de taquilla, es va convertir en un èxit de culte al llarg dels anys gràcies a les transmissions per cable.

El tercer film seguirà l’original de Kenny Ortega de 1993 i la seqüela dirigit per Anne Fletcher del any passat, amb dos films protagonitzats per Bette Midler, Sarah Jessica Parker i Kathy Najimy com les germanes Sanderson, Winifred, Sarah i Mary, respectivament, un trio de bruixes que absorbeixen la força vital dels nens en un esforç per romandre joves.

L’estrena de Hocus Pocus 2 del any passat, el productor executiu Adam Shankman va insinuar a The Hollywood Reporter que hi havia més històries que explicar. Aquest film va presentar a l’adolescent Becca (Whitney Peak), que resulta ser ella mateixa una bruixa.

Fletcher “va conduir aquesta [història], molt molt bé”, va dir Shankman sobre el descobriment de Becca. “Vam anar d’un costat al altre sobre com funcionaria això, si funcionaria, per a sempre, i Anne va dir: ‘Això és el que farem’. I crec que és genial. I crea molt d’entusiasme sobre possibles spin-offs”.

No està clar si han parlat amb Mideler, Parker i Najimy. Per la seva banda, Midler li va dir a Entertainment Weekly l’any passat que estaria disposada a tornar interpretar el paper.

“M’encantaria tenir una franquícia, especialment un personatge que m’encanta interpretar”, va dir. “Si hi hagués un tercer film, per suposat que m’apuntaria, però no se com. No puc imaginar quina seria la història, però estimo a Winifred, Sarah, Mary i la nostra relació. És bo per a les dones. Ens mantenim juntes a través del infern i la marea alta, però ocasionem caos i no moltes dones causen tant de caos”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada