Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 21 de juny del 2023

'The Quiet Tenant'.


Segons Deadline, Blumhouse Television ha adquirit amb èxit els drets de la novel·la de suspens psicològic de Clémence Michallon titulada The Quiet Tenant. El mitjà assenyala que la novel·la recentment publicada s’està desenvolupant actualment com una sèrie limitada o un film per a la seva estrena en streaming.

“Vaig llegir la novel·la de Clémence d’una tirada i vaig quedar fascinat. La història té tots els elements d’una gran adaptació cinematogràfica”, va dir el CEO de Blumhouse, Jason Blum, en un comunicat.

Servint com la novel·la debut de Michallon, The Quiet Tenant es centra en la història d’un assassí en sèrie explicat des del punt de vista de tres personatges femenins que són més propers a ell, inclosa la seva filla de 13 anys, la seva novia Emily i l’última víctima captiva Rachel. El projecte estarà produït per Michallon.

La sinopsis oficial del llibre diu el següent: “Aidan Thomas és un home de família treballador i una figura quelcom estimada en la petita ciutat del nord del estat on viu. És la mena d’home que sempre dona un cop de mà i té bones paraules per a tots. Però Aidan té un obscur secret que ha estat ocultant a tots a la ciutat i a les persones més properes a ell. És un segrestador i assassí en sèrie. Aidan ha assassinat a vuit dones i hi ha una novena que ha destinat a la mort: Rachel, empresonada en un  cobert en el pati del darrera, tement per la seva vida.

“Quan mor l’esposa de Aidan, ell i la seva filla Cecilia, de tretze anys, es veuen obligats a mudar-se. Aidan no té més remei que portar a Rachel i presentar-li a Cecilia com una “amiga de la família” que necessita un lloc on quedar-se. Aidan està apostant a que Rachel, després de cinc anys de captiveri, té massa rentat el cervell i por per intentar escapar. Però Rachel és una lluitadora i supervivent, i reconeix que Cecilia podria ser el salvavides que ha esperat tots aquests anys. Mentre Rachel prova els límits de la seva nova situació de vida, comença a formar una connexió tènue amb Cecilia. I quan Emily, la propietària d’un restaurant local, s’enamora del ben plantat vidu, es veu atreta per la orbita de Rachel i Cecilia, apropant-se perillosament a descobrir el secret de Aidan”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada