Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 12 de juny del 2023

'The Legend of Zelda'.


Segons les informacions, Universal està desenvolupant un film de The Legend of Zelda amb Illumination.

El videojoc japonès d’acció i aventures ha estat considerat una de les franquícies més exitoses de Nintendo. Segueix a diverses encarnacions de Link, un jove valent de la raça Hyliana semblant a un elf i la Princesa Zelda, una princesa màgica que és la reencarnació mortal de la deessa Hylia, mentre lluiten per a salvar la terra màgica de Hyrule de Ganon, un senyor de la guerra malvat convertit en rei dimoni.

A The Hot Mic amb Jeff Sneider i John Rocha, Sneider va revelar que, segons les informacions, Universal està tancant “un gran acord” amb Nintendo i Illumination per a realitzar un film de The Legend of Zelda. Això sorgeix després del èxit de la col·laboració anterior amb The Super Mario Bros. Movie, que s’ha convertit en el videojoc més taquiller de tots els temps.

Com a resultat del èxit anterior, Sneider assenyala li està costant “un grapat de diners” ja que “Nintendo sap el que val en aquest moment”.

Com el film es troba en les seves primeres etapes, no hi ha una data d’estrena fixada. És provable que els fans del videojoc hagin d’esperar un anys abans de poder veure als seus personatges preferits a la gran pantalla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada