Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 de juny del 2023

'Wildwood'.

Travis Knight està creant una seqüència de batalla desafiant per al pròxim film del estudi Laika, Wildwood.

Wildwood prové del estudi darrera de Coraline, ParaNorman i Missing Link. Aquesta epopeia de fantasia en stop-motion estarà dirigit per Travis Knight (Kubo and the Two Strings, Bumblebee). El film segueix a Prue, una jove que es troba amb un bosc místic i encantat.

Knight ha donat informació sobre una gran seqüència d’una batalla en el film, que mai abans havia intentat.

“És el més difícil que estem abordant en aquest film”, va dir Knight a Empire. “Estem començant a minar i entrant temptativament, com, ‘Oh déu, oh déu, oh déu, com farem això?’ Però crec que funcionarà. Els films de stop-motion sembla que estiguin filmades sobre una taula, perquè ho són. Noure un objecte físic, un quadre a la vegada i tractar de donar-li vida, aquest és el seu propi desafiament. I després portes tot el cinetisme que tindries en un film d’acció real...És molt difícil”.  

Wildwood compte amb un repartiment farcit d’estrelles, que inclou a Carey Mulligan, Mahershala Ali, Peyton Elisabeth Lee, Jacob Tremblay, Awkwafina, Angela Bassett, Jake Johnson, Charlie Day, Amandla Stenberg, Jemaine Clement, Maya Erskine, Tantoo Cardinal, Tom Waits i Richard E. Grant. Arribarà als cinemes al 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada