Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 11 de març del 2017

'Aladdín'.

Aviat començarà el càsting per a la versió en imatge real de ‘Aladdín’, després de les adaptacions més recents com ‘El Libro de la Selva’ i ara en pròxima estrena ‘La Bella i La Bestia’ (17/03/17) toca el torn al noi de la làmpada màgica.

Aquesta adaptació comptarà amb la direcció de Guy Ritchie (‘Rock’n’rolla’, ‘Sherlock Holmes’, ‘Snach,Cerdos i Diamantes’), que en el seu dia juntament amb altres dos ja va dirigir la versió animada de la primera pel·lícula. 
La gent que es busca per el càsting han de reunir les següents característiques: fisonomia de l’orient mitjà, actors de entre 18-25 anys que tinguin aptitud per cantar i amb certa habilitat per al ball com un extra afegit (tot i que no es del tot imprescindible). Les audicions començaran el mes d’Abril, amb un rodatge que començarà al estiu i acabarà al gener del 2018.

El guió estarà escrit per John August (Big Fish) i com veiem per el càsting, la pel·lícula mantindrà els elements de musical de la pel·lícula original de 1992. ‘Aladdín’ es suma així a la llarga llista de pel·lícules Disney adaptades a imatge real, com ara ‘Cinderella’, ‘The Jungle Book’ o ‘Beauty and The Beast’. A més, es preparen la de ‘Lion King’, ‘Mulan’ o ‘Dumbo’ (Amb Tim Burton a la direcció i Danny Devito recentment incorporat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada