Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 21 de març del 2017

'Mission Impossible 6'.

Després que fa uns dies anunciessin des de Variety la incorporació de Henry Cavill a la 6ª entrega de ‘Mission Impossible’, el productor David Ellison ha promès que la sisena entrega tindrà l’escena més espectacular de tota la saga. Parlem de la saga on el protagonista, Tom Cruise, ha escalat l’edifici més alt del món i ha pujat a dalt d’un avió des de fora -amb l’avió en marxa, es clar-.

"Estem emocionats. El director Christopher McQuarrie repeteix, òbviament, escrivint i dirigint després de ‘Rogue Nation’. No podríem estar més entusiasmats amb el personatge que interpretarà Henry Cavill. I diré que després del Burj Khalifa pensàvem que seria impossible superar aquella escena de risc, i llavors Tom va fer l'escena de l'A380 (l'avió). El que Tom va a fer en aquesta pel·lícula, creu-me, va superar tot el vist anteriorment. És absolutament increïble, ha estat entrenant durant un any. Va a ser, penso, la cosa més impressionant i increïble que Tom Cruise ha fet en una pel·lícula i ha estat treballant en això des que es va estrenar ‘Rogue Nation’. Serà l’ostia. "

Tot i les paraules del productor, McQuarrie ha sortit a calmar una mica als ànims i ha dit que l’escena en si, no es un treball en concret d’un especialista d’acció com la seqüencia en si el que serà espectacular.
El rodatge de la sisena entrega començarà el 10 d’abril i encara haurem d’esperar per a poder veure aquesta escena que el productor Ellison promet que serà tant increïble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada