Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 17 de març del 2017

'Venom'.


Quan Sony tenia en marxa l’univers ‘The Amazing Sipder-Man’, tenia projectes paral·lels per fer Spin-off de la pel·lícula principal, ja a ‘The Amazing Spider-Man 2’ es va deixar entre veure un Spin-off de ‘The Six Sinister’ i tenien en ment un altre de ‘Venom’. Però després de la “semi venda” dels drets a Marvel Studios i a punt d’estrenar aquest any ‘Spider-Man: Homecoming’ aquest projectes van quedar en l’oblit.

Ara l’estudi (sense la col·laboració de Marvel) ha confirmat que finalment tindrem pel·lícula de ‘Venom’, i que s’estrenaria el 05 d’Octubre de 2018.
A tot això, Sony ha anunciat els guionistes que estan preparant el projecte, Scott Rosenberg i Jeff Pinker. No es sap si Dante Harper encara segueix en el projecte, després que l’any passat es reveles que estava treballant en un borrador per al guió.

Tot i que ahir quan Sony va donar la noticia de que finalment es faria aquest Spin-Off, es parlava de que Alex Kurtzman en seria el director, però sembla a ser que encara no hi ha director associat al projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada