Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 9 de març del 2017

'Geostorm'.

‘Geostorm’, pel·lícula dirigida per Dean Devlin, guionista de ‘Soldado Universal’ i ‘Independence Day’, barreja tota mena d’acció: armes, tecnologia impossible, forces de la naturalesa desfermades, per generar destrucció a gran escala i un complot per assassinar el president dels Estats Units.

‘Geostorm’ es una pel·lícula rodada l’any 2014 que s’ha guardat al calaix fins al dia d’avui, adquirint nous matisos amb el temps. Després de continuats retards i ser rebuda tímidament en els screening a porta tancada l’any 2015, segons explicava THR, aquest passat any la companyia Skydance va demanar ajuda al productor Jerry Bruckheimer, qui va decidir refer-la amb la contractació de Danny Cannon, director responsable de ‘Juez Dredd’ (la Original protagonitzada per Stallone).

Més de 15 milions s’han invertit en re-gravacions (no ha estat cosa de dos dies), unint de nou el repartiment de fa dos anys, cambiant línies argumentals, eliminant personatges o substituint els seus intèrprets, com ha passat amb la que encarna a la dona de Butler, inicialment l’actriu Katheryn Winnick (Vikings). El guió d’aquestes re-gravacions realitzades aquest passat mes de Desembre han estat a càrrec de Laeta Kalogridis (‘Shutter Island’).

        


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada