Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 8 de març del 2017

'The Post'.

‘The Post’ pel·lícula que unirà al trio d’asos com Spielberg, Hanks i Streep. Hanks serà la cinquena vegada que protagonitza un film dirigit per Spielberg (‘Saving Private Ryan’, ‘Catch Me If You Can’, ‘The Terminal’ o ‘Bridge of Spies’), s’uneix al duo director-actor, Meryl Streep, que mai a treballat amb Spielberg.

La pel·lícula ‘The Post’, està basada en la polèmica que va existir durant la presidència de Nixon, sobre els documents del Pentàgon (Pentagon Papers). Hanks donarà vida al editor del Washington Post Ben Bradlee, responsable directe del escàndol de 1971 de publicar els documents del Pentàgon conjuntament amb la “Jefa” de l’editorial Katherin Graham (Streep).

Els documents van establir que l’administració Johnson havia mentit al públic i al congres sobre la participació militar estatunidenca en la Guerra de Vietnam. A més va revelar que l’administració de Nixon hauria sobredimensionat secretament la guerra, amb bombardejos i massacres que ni tant sols van ser recollits en els mitjans de comunicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada