Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 12 de març del 2017

'Baby Driver'.

Ja tenim el primer tràiler de la nova pel·lícula de Edgar Wtight ‘Baby Drive’, la pel·lícula arriba després de la sonada sortida que va tenir quan rodava la pel·lícula ‘Ant-Man’. El tràiler ha estat presentat en el Festival SXSW (la matinada de dissabte a diumenge), cinc mesos abans de la seva estrena als Estats Units (aquí s’estrenarà el 18 d’Agost).

Recordem l’argument de la pel·lícula: Ansel (Baby) és un jove conductor per a la màfia, que coneix una noia, ell vol deixar de treballar per a la màfia i escapar-se amb la noia que ha conegut. Amb un al·licient afegit que afecta al protagonista, percep acúfens: sorolls interns generats pel seu cos que es tradueixen en brunzits o xiulets a l’oïda, tant intensos que poden incapacitar a la persona que els pateix.

Per ofegar-los, el protagonista Ansel (Baby es el seu nom) recorre a les cançons, 35 peces que Wright ha inclòs a la banda sonora i que serviran de base musical per a les seqüencies d’acció, que estaran coreografiades al ritme de la cançó en particular, una aproximació que, veient l’encapçalament del guió de la pel·lícula, que ha penjat el propi Wright, podria acabar estenent-se a la resta de moments de la pel·lícula.


Protagonitzen la pel·lícula: Ansel Elgort, Lily James, Jamie Foxx, Jon Bernthal, Eiza González, Jon Hamm, Flea, Sky Ferreira i Kevin Spacey. Fotografia de Bill pope.

ATENCIÓ que la pel·lícula ve amb uns quans Spoilers de la meitat cap endavant, per si voleu parar el tràiler.

Quedeu avisats!

        


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada