Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 12 de març del 2017

'Gifted'.

Ja sabem el títol de la nova sèrie de els ‘X-Men’ per a la Fox, ‘Gifted’ (Dotados). Matt Nix en serà el productor executiu i Showrunner, i Bryan Singer el director dels dos primers episodis.

Els actors principals de la sèrie són: Amy Acker com a Kate Stewart, Jamie Chung com a Clarice Ferguson/Blink, Natalie Alyn Lind com a Lauren, Stephen Moyer com a Reed, Emma Dumont com a Lorna Dane/Polaris, Sean Teale com a Marcos Diaz, Blair Redford com a Sam, Coby Bell com a Jace Turner i Percy Hynes White com a Andy.

A part de Nix, Singer i Lauren Shuler Donner, també figuren com a productors executius Simon Kinberg, Jeph Loeb i Jim Chory. Tot i que la sèrie hi hauran majoritàriament personatges originals, veurem a Polaris i Destello (Blink) i s’ha confirmat la presencia de Centinelas.

Aquesta sèrie tractarà sobre dos pares que descobreixen que els seus fills són mutants, lo que els durà a fugir de la societat i del govern, com ja he dit més amunt es titulara ‘Gifted’, segons ha revelat Lauren Shuler Donner. 
*Puntualització:

Gràcies a la publicació d’una foto per part de la companya de repartiment Natalie Alyn, sabem que Blair Redford interpretarà a John Proudstar, més conegut com a Ave de Trueno (Thunderbird), un altre dels mutants classics dels còmics.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada