Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 8 de març del 2017

'Kingdom'.

Netflix produirà una sèrie Coreana de Zombies Medievals, concretament ambientada en la dinastia Joseon. ‘Kingdom’ serà el nom de la nova sèrie que tindrà 8 episodis i estarà dirigida per Kim Seong-hun (The Tunnel).

El guió anirà a càrrec del guionista Kim Eun-hee (Signal), la història segons es sap estarà ambientada en el període medieval de la Dinastia Joseon. Allà un príncep hereu es enviat a una missió suïcida per investigar una misteriosa epidèmia que el durà a descobrir una veritat brutal que amenaça el regne.

“ ‘Kingdom’ va captar la nostra imaginació des del moment en que vàrem llegir el guió, és una festa visual que barreja el drama històric i la fantasia sobrenatural. Estem molt honorats per aquesta oportunitat d’unir a dos creatius de primer nivell a Corea, el director de Cine KimSeong-hun i la escriptora de televisió Kim Eun-hee”, va comentar Erik Barmack, VP Internacional de sèries originals de Netflix.

“He estat treballant en ‘Kingdom’ des del 2011. Volia escriure una història que reflecteixi els temors i l’ansietat dels temps moderns”, va dir la guionista.

‘Kingdom’ estarà disponible a partir del 2018, encara que no sabem res del càsting que formarà part del projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada