Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 4 de març del 2017

'The Inhumans'.

Es completa el càsting de la sèrie ‘The Inhumans’. Si fa uns dies ens informaven de que Iwan Rheon (Game of Throns) seria Maximus el Loco, germà de Rayo Negro, Anson Mount (Hell on Wheels) Black Bolt (Rayo Negro), Serinda Swan (Smallville, Tron: Legacy) serà Medusa i Ken Leung (Lost) donarà vida a Karnak.

Ara Entertainment Weekly ens dona a conèixer a Tritón, Gorgon, Crystal i Auran. I a més han confirmat la presència de Lockjaw el gos gegant (CGI).

Isabelle Cornish (Australia Day) serà Crystal, la germana i membre més jove de la família real, que te la habilitat de controlar elements.

Eme Ikwuakor (Concussion) serà Gorgon, el primer Black Bolt i un membre de la família real que es el líder de l’exercit de Atilán. Amb cames súper fortes, completades amb unes urpes, pot generar ones sísmiques destructives amb una simple cop de peu. Es el Ying del seu cosí Karnak, que es el Yang, i prefereix lluitar a parlar per resoldre els problemes.

Mike Moh (Empire) serà l’anfibi Tritón, també cosí de Black Bolt. Es tranquil sota pressió i un atleta suprem. El seu do es ser com un peix, inclòs amb l’habilitat de viure sota l’aigua.

Sonya Balmores (Soul Surfer) serà Auran, el cap de la guardia real de Atilán, una dona capaç i sense sentit. Es fidel al Rei de Atilán.

Ellen Woglom (Californication) interpretarà a un personatge que encara no s’ha revelat. Aquest misteriós personatge és intel·ligent, intens i està centrat, tant que a vegades les seves habilitats socials queden a un costat. El seu treball a una companyia aeroespacial privada, es la seva vida, seguida de la seva passió per totes les coses de l’espai i la lluna.

A tots aquests personatges s’hi ha d’afegir el gos gegant de casi 1.000 Kg  de Crystal, que te l’habilitat de teletransportar-se.

El showrunner i productor executiu Scott Buck afegeix:

“Amb Eme, Isabelle, Mike, Sonya i Ellen interpretant al resta de papers principals, tenim un fort repartiment que afegirà una profunditat a la nostra Família Real”.





Ellen Waglom

Lockjaw


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada