Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 16 de març del 2017

'Notícies Marvel'.

James Gunn ha parlat recentment amb Complex de la seva nova pel·lícula ‘The Belko Experiment’, al mateix temps també va respondre sobre les preguntes de ‘Guardians of The Galaxy vol.2’, confirmant el que ja es podria preveure, ‘Guardians of The Galaxy Vol.3’.

“Hi haurà un ‘Guardians 3’, això segur. Estem intentant visualitzar-ho. Estic intentant descobrir que vull fer en realitat, amb tot això. Vull veure on vull estar, en que vull gastar els diners en els pròxims tres anys de la meva vida.

Ja saps, faré una altre gran pel·lícula, Serà Guardians 3 o serà un altre cosa? Només ho descobriré les pròximes dues setmanes”.

Stephen Lang s’autodescarta per al paper de Cable a ‘Deadpool 2’. En un Tuit, Lang va revelar la seva agenda de rodatge en els pròxims mesos, la qual no li deixarà temps per participar a ‘Deadpool 2’, sempre i quan Fox/ Reynolds el volguessin per al paper.

‘Mortal Engines’ aquesta primavera. ‘Avatar’ aquest estiu. Desitjo lo millor per a ‘Deadpool 2’. Aposto que serà genial. Acceptaria cameos. Dit queda.
El nou anunci de càsting revela detalls de la trama de la nova sèrie de ‘X-Men’, en un principi titulada ‘Gifted’, però que després es va saber que sols era el títol utilitzat per a la producció.

Esta a punt de començar el rodatge del episodi pilot i des de MycastingFile.com ha revelat alguns dels nous papers que podrem veure en la sèrie, les descripcions revelen força del que podrem veure en aquest episodi pilot.

Aquests són els papers que s’anuncien: estudiants d’institut que sàpiguen ballar, individus sospitosos en un bar, natius americans en llocs prop de la frontera, comensals de mitjanit, servents d’hotel, transfons en advocacia, dona que habitualment recorre bars, estudiants d’institut entre 14 i 17 anys, i servei tècnic de sentinelles.

Els nadius americans els relacionem ràpidament amb Ave de Trueno (Thunderbird), potser podríem veure també a Sendero de Guerra (Warpath)? Òbviament els estudiants formen part de la vida normal dels protagonistes, i els tècnics de sentinelles revelen que veurem el debut dels robots en el primer episodi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada