Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 17 de març del 2017

'Mission Impossible 6'.

Henry Cavill s’ha unit al repartiment de ‘M.I.6’, a més de ser Superman a ‘Man of Steel’ i ‘Batman v Superman’, ha participat a la pel·lícula ‘Operación U.N.C.L.E’ i ara s’ha unit a Tom Cruise en la que serà la sisena entrega d’aquesta saga.

Segons Variety, Cavill interpretarà en aquesta 6ª pel·lícula, encara sense títol, a la ma dreta del Cap que administra la unitat especial de Ethan Hunt. A ‘M.I: Rogue Nation’ aquest paper el va interpretar Alec Baldwin, encara que no està clar que repeteixi el paper i recorrin com han fet altres cops de contractar a un actor de renom per interpretar el paper per narrar la missió a la que s’enfrontaran, en aquest cas a la FMI.

Qui si retorna per aquesta 6ª entrega es el director i guionista Christopher McQuarrie (Jack Reacher), essent el primer cop que un director repeteix al llarg de les sis entregues.

Rebecca Ferguson, Simon Pegg i Jeremy Renner tornaran també en aquesta seqüela. Recordem que en la última entrega Renner va quedar relegat a tasques d’oficina, mentres que Pegg adoptava més presencia en les escenes d’acció i infiltració. Com sempre Cruise li agrada donar protagonisme al nou descobriment d’una actriu i en aquesta ocasió serà Vanessa Kirby (The Crown), que tindrà un rol al nivell que va tenir Ferguson a ‘Rogue Nation’.


El rodatge d’aquesta sisena entrega començarà el pròxim 10 d’Abril a Paris i s’estrenarà l’estiu de 2018.
Una publicación compartida de Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) el

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada