Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 16 de març del 2017

'Early Man'.

Primer cop d’ull a ‘Early Man’ a falta de poc més d’un any de la seva estrena, Eddie Redmayne es el qui posa veu al personatge animat. ‘Early Man’ és una pel·lícula de Aardman Animation i la primera del seu director, Nick Park, des de ‘Wallace & Gromit: The Curse of The Wererabbit’.

L’argument de la pel·lícula seria el següent: Un cavernícola, Dug, i el seu millor amic, el porc senglar Hognob, tenen de convèncer a la seva tribu per unir forces contra el dolent Lord Nooth (Tom Hiddlestone) i la seva més avançada civilització de l’edat del Bronze per salvar les seves llars.

        

Aquest avanç ha estat publicat amb la confirmació del repartiment de la pel·lícula, en aquest cas dels actors que presten les seves veus. Els quatre actors principals Redmayne, Hiddlestone, Maisie Williams i Timothy Spall, s’hi uneixen Richard Ayoade, Selina Griffiths, Johnny Vegas, Mark Williams, Gina Yashere i Simon Greenall, segons ha anunciat la companyia d’animació.



Redmayne i Williams han col·laborat directament amb Park durant els preparatius de la pel·lícula a Bristol, mentres que Hiddlestone ha gravat els seus diàlegs des de Austràlia durant el rodatge de ‘Thor: Ragnarok’.

La pel·lícula s’estrena als cinemes Britànics el 26 de Gener de 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada