Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 8 de març del 2017

'Simon Kinberg'.

En una entrevista concedida a Deadline, el productor i guionista Simon Kinberg ha detallat l’estat actual de les produccions de 20th Century Fox.

En principi, Kinberg va confirmar que la pel·lícula dels ‘X-Force’ estarà protagonitzada per Deadpool i Cable juntament amb altres mutants. A més també va confirmar que la pel·lícula de ‘Gambito’ segueix en marxa amb Channing Tatum.

Lo gran de treballar amb una propietat que ha estat aquí durant dècades es que hi ha milers i milers d’històries i personatges convincents que possiblement mai tindrem temps d’explicar en pantalla. Estem treballant en ‘New Mutants’, ‘Gambito’ amb Tatum, ‘Deadpool 2’ i la nova pel·lícula dels ‘X-Force’ on Deadpool estarà amb Cable i altres personatges principals”.

Kinberg també va confirmar a Cable per a Deadpool 2’, i va parlar sobre el fet més que provable de que ‘X-Force’ sigui classificada R.

‘Deadpool 2’ començarà producció aquest any. Després ‘X-Force’, que es una combinació de Deadpool i Cable, que són com les operacions especials dels X-Men. Són molt més obscurs i tenen classificació R. Hi ha altres personatges del X-Men que han estat en els X-Force en moments diferents en els còmics, però està separat dels X-Men”.

El productor continua afirmant que les pel·lícules dels ‘X-Men’, estan connectades en cert moment, donant a entendre que totes són part del mateix univers cinematogràfic.

Parlo amb l’estudi tot el temps sobre això i hi ha un pla per com poden connectar-se aquestes pel·lícules i ser part d’una narrativa més gran. Es algo divertit, emocionant i que serà interessant de veure en quant a com unim els diferents tons que em estat generant en aquestes pel·lícules individuals del univers ‘X-Men’. Però farem la millor pel·lícula possible. No es només un cameo de Coloso o Deadpool. Connectar totes aquestes pel·lícules es algo que passarà quan orgànicament tingui sentit. Aquestes pel·lícules no estan sent construïdes simplement com unes escales cap a una història més gran. Cadascuna està completament tancada i és una pel·lícula digna de veure per separat”.

Finalment, Kinberg parla sobre els rumors que el situen com a director de la pròxima pel·lícula de la franquícia principal, actualment coneguda com ‘X-Men: Supernova’ (encara que no és el títol final).


He llegit aquestes publicacions. Si anés a dirigir, certament escriuria. Com algú que va començar la seva carrera com a guionista que després va canviar a guionista-productor, quan faci aquesta transició a la direcció, definitivament també vull ser guionista. Es perquè no puc imaginar dirigir algo que no hagi creat jo mateix. Havent fet moltes pel·lícules genials, aquelles amb les que m’he sentit més connectat emocionalment són aquelles que jo vaig escriure”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada