Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 2 de març del 2017

'The Inhumans'.

Per ara ja tenim a dos personatges principals de la sèrie ‘The Inhumans’. Si fa uns dies ens informaven de que Iwan Rheon (Game of Throns) seria Maximus el Loco, germà de Rayo Negro, ara sabem que Anson Mount (Hell on Wheels) serà Black Bolt (Rayo Negro).

Segons el director Jeph Loeb, director de Marvel televisió i productor executiu de la sèrie:

“Anson li agrada el repte d’interpretar a un personatge que tant sols es comunica amb silenci. El seu entusiasme barrejat amb la seva personalitat imponent i casi de la reialesa han fet que sigui fàcil veure perquè es el nostre Black Bolt”.

El showrunner i productor executiu Scott Buck afegeix:


“Rayo Negro es un personatge el qual te una profunda complexitat perquè ha d’expressar-se sense pronunciar ni una sola paraula, estic emocionat de tenir a Anson en el projecte per donar-li vida”.



I ara Entertainment Weekly ens informa de que Serinda Swan (Smallville, Tron: Legacy) interpretarà a Medusa en la sèrie de televisió ‘The Inhumans’.

Medusa es la consellera de confiança de Black Bolt, una forta guerrera que te l’habilitat de moure i controlar el seu cabell de la mateixa manera que una persona fa servir els seus dits i mans.

En paraules de Jeph Loeb:

“Serinda dona poder a la gloria real de Medusa i tot i així manté una identificació que sincronitza perfectament amb el personatge. No es res més que meravellosa.

Scott Buck afegeix:

“Serinda Swan aporta al paper una elegància real, així com una sensació de gran força interior i una forta determinació al paper de Medusa. No podria estar més feliç de tenir-la com la nostra Reina de Atilán”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada