Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 9 de març del 2017

'Thor: Ragnarok'.

Ja tenim el primer cop d’ull a ‘Thor:Rangarok’, des de Entertainment Weekly ens arriben les primeres imatges i també la portada.


D’esquerra a dreta: Cate Blanchett (que va apendre Capoeira per al paper) com la dolenta Hela, Chris Hemsworth amb un nou look i Tessa Thompson (Creed, Westworld) com a Valquiria.

L’argument de ‘Thor Ragnarok’ expendirà les aventures del Déu del Tró barrejant la seva trama per impedir la fi dels temps a mans de la malèfica Hela amb la d’un vell conegut mitjançant una espècie de versió de ‘Planet Hulk’. Nous personatges, nous planetes i una arena de gladiadors li esperen a Thor en aquesta ocasió.

El director de ‘Thor: Ragnarok’ és Taika Waititi (‘Lo que Hacemos en las Sombras), responsable també dels curt metratges del bàndol de Thor (referent a els dos bàndols en la pel·lícula ‘Civil War’) que ha permès Hemsworth moure’s en el terreny de la comèdia. El fet de que sigui Waititi qui dirigeixi la pel·lícula augura un marcat to de comèdia, tot i que el director afirma que no s’han passat de la ratlla.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada