Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 14 de març del 2017

'Man of Steel 2'.

Segons informen des de Collider, Warner Bros està mantinguen conversacions preliminars amb Matthew Vaughn (‘Kick-Ass’, ‘Kingsman’, ‘X-Men: First Class’), per a dirigir la seqüela de Man of Steel’. I dic preliminars, perquè encara estan molt verdes les conversacions, en el que significaria un retorn en les relacions Warner/Vaughn sobre una franquícia que el director hi va estar involucrat.

Collider puntualitza que aquestes conversacions no signifiquen ni pel més mínim que Vaughn acabi dirigint la pel·lícula, les mateixes fonts indiquen que el desig de Warner es treballar amb Vaughn, o bé ne la seqüela de ‘Man of Steel’, o bé en un altre pel·lícula Warner/DC.

Com recorda la web, Vaughn va participar l’any 2010 en unes “molt breus conversacions” amb Warner per dirigir ‘Man of Steel’, on va plantejar al estudi una idea compartida amb el guionista Mark Millar. Sense entrar en detalls, anava a ser una idea “colorista i divertida”, en paraules del director.

Sigui com sigui, lo més lògic seria que Vaughn, d’arribar a bon port en les conversacions, portes amb ell a Jane Goldman per escriure el guió a quatre mans, com sol ser habitual.


La resta de la noticia a Collider.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada