Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 31 d’octubre del 2017

'A Prayer Before Dawn'.

Es un drama, que es va presentar en aquest passat Festival Internacional de Cinema de Sitges. És una adaptació de la història real de Billy Moore, es tracte d’un drama de presons sobre un boxejador Britànic al final de la seva carrera que es empresonat per possessió i consum de drogues a una presó tailandesa. La presó, el qual es un autèntic infern, li ofereix una via per purgar els seus pecats mitjançant lluites que s’hi celebren, aprenent muay thai i fent que cada combat sigui un esglaó cap a la seva salvació.

Aquesta producció de A24 la dirigeix Jean-Stéphane Sauvaire, el qual aquest film es el seu segon llargmetratge, a partir d’un guió de Nick Saltrese i Jonathan Hirschbein, protagonitzada per Joe Cole, un dels actors de ‘Peaky Blinders’.

Un dels punts que la fa més interessant aquesta pel·lícula, a part d’explicar-nos una història que sembla més boja que moltes de les ficcions essent reals, és que es va rodar en una presó tailandesa real i que molts ex reclusos formen part del repartiment.  


        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada