Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 26 d’octubre del 2017

'Terminator Reboot'.


En un principi i si no hi ha cap canvi, en menys de dos anys s’estrenarà una nova entrega de la saga ‘Terminator’. En un primer moment i donat a tota la informació que tenim fins ara, és la següent:

Tim Miller (Deadpool), es qui dirigirà aquesta nova entrega, Cameron exercirà com a productor, degut a que s’obviaran les entregues que es van succeir després de ‘Terminator: Judgement Day’, hi haurà el retorn de Linda Hamilton en el personatge de Sarah Connor i de Arnold Schwarzenegger com al T-800, ja que aquesta nova entrega seguirà després del succeït a T2.

Ara en una entrevista a Busines Insider, Arnold a afegit una mica més d’informació al respecte, del que podrem veure en aquesta nova entrega. L’actor ha dit: “ LA clau es no quedar-se travats en la mateixa línia temporal. Crec que el que estan fent ara amb la nova pel·lícula és bàsicament mantenir els personatges basics, com ara el de Linda Hamilton i el meu, i obviar tota la resta. És difícil tirar endavant noves idees quan estàs tan acotat i crec que aquest cop es prendran la llibertat de sospesar altres opcions i no tractar d’encabir-ho tot a les demés línies temporals i personatges”.

A més l’actor ha afegit un comentari sobre una idea en la que estan treballant, i és que el T-800 s’hagi convertit en una persona normal i corrent que torna a ser activat anys després. Com ja havia comentat, en un altre publicació sobre aquesta nova entrega, en l’argument hi haurà de nou cabuda per a Linda Hamilton, i segons sembla a ser el rol de jove protagonista, passaria ara a mans d’una noia i seria el punt central de la història.

En la mateixa entrevista al mitjà, Schwarzenegger parla també de ‘Triplets’, seqüela endarrerida de ‘Twins’ (Los Gemelos Golpean Dos Veces), que incorporarà a Eddie Murphy com el tercer germà. Segons l’actor el guió està quasi acabat i Ivan Reitman molt content amb la idea.

Via Film/ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada