Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 28 d’octubre del 2017

'Reflective Light'.

Des de Variety, ens informen que Focus Features està preparant el film ‘Reflective Light’, l’adaptació de la novel·la escrita per Carla Buckey l’any 2014, ‘The Deepest Secret’. L’actriu protagonista que encapçalarà el repartiment, és Scarlett Johansson.

L’argument de la pel·lícula és el següent: Diagnosticat amb XP, una rara malaltia que el fa sensible a la llum, Tyler es un nen de tretze anys que desitja urgentment una sola cosa: ser normal. La seva mare Eva, també vol una sola cosa: protegir el seu fill. Quan Tyler comença a passejar per un carreró sense sortida durant la nit, envoltat de la seguretat de l’obscuritat, observa les vides de les altres famílies en el acrrer, observant les coses que més volen amagar. Llavors, la jove filla d’un veí, desapareix de sobte, i Tyler pot ser l’únic que pot donar-li sentit a la seva desaparició...Però que succeirà quan els secrets de tots estiguin exposats a la llum?

El reconegut fotògraf Gregory Crewdson, debutarà en la direcció del film, que per ara encara no compte amb data d’estrena.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada