Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 11 d’octubre del 2017

'Gigantic'.

Disney Pixar ajorna l’estrena i la producció de la pel·lícula que anava a estrenar l’any 2020 ‘Gigantic’. Ed Catmull, president de Walt Disney Animation i Pixar Animation Studios, ha anunciat que cancel·laven dita pel·lícula i que era l’adaptació de ‘Las Habichuelas Mágicas’ en la Espanya del segle XV.

Segons ha dit, motius creatius simplement. “A vegades, no importa quan ens agradi una idea o quant hi treballem des del cor...simplement no funciona”, ha dit Catmull en quant a la pel·lícula, cancel·lada a tres anys vista abans de la seva estrena, que hauria dirigit la coguionista de ‘Inside Out’, Meg LeFrauve i Nathan Greno (‘Tangled’), i de la que no es va mostrar res en el últim D23, ni concept art, ni petits cops d’ull al desenvolupament. No hi havia motius per pensar que això anés a succeir, ja que tampoc s’ha mostrat res de ‘Frozen 2’, que s’estrena l’any 2019.

Catmull assenyala que es una cancel·lació ‘provisional’ però començava a parlar d’un calendari força llunyà, que sembla difícil que el projecte torni a tenir llum verda. “És una decisió difícil, i acabarem per ara el desenvolupament actiu. Ens centrarem en un altre projecte que duu temps cuinant-se, del que aviat en donarem detalls i que estrenarem el dia d’acció de gràcia del 2020”.

Via THR.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada