Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 29 d’octubre del 2017

'Kimitachi wa do ikiru Ka'.

A traves de Catsuka i des del mitja Asahi Shimbun, on Hayao Miyazaki hauria fet unes declaracions explicant quina serà la seva última pel·lícula abans de retirar-se definitivament.

La pel·lícula s’anomenarà ‘Kimitachi wa do ikiru Ka’ o la seva traducció més semblant ‘Com Viureu?’. Es un títol, ha explicat Miyazaki, pres de la novel·la del escriptor Japonès Yoshino Gensaburo, escrita l’any 1937, i en la que un adolescent reflexiona sobre diferents aspectes de la vida.


No sembla a ser que vagi a ser una adaptació literal de la noevl·la. “És una novel·la important per al protagonista de la meva pel·lícula”, ha puntualitzat Miyazaki, qui va avançar que aquest nou projecte, fet i pensat com un regal per al seu net, trigarà tres o quatre anys en estrenar-se. Sense donar més detalls.

AnimeNews Network dona alguna dada més, aquest projecte va ser presentat per Miyazaki l’Agost del 2016, després de que tornés a tenir ganes de realitzar una última pel·lícula, havent realitzat el curt ‘Boro the Caterpillar’ per al museu Ghibli -que provablement s’estreni aquest Desembre-. De ben segur que, succeeixi el que succeeixi, el nou llargmetratge de Miyazaki no veurà la llum per als Jocs Olímpics de 2020, així que el més provable es que s’acabi estrenant el 2021.


Via Catsuka

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada