Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 20 d’octubre del 2017

'Mamma Mia: Here We Go Again!'.

Fa un temps es va anunciar la continuació de la pel·lícula ‘Mamma Mia’, que va tenir llavors com a protagonistes a: Amanda Seyfried, Merly Streep, Colin Firth, Stellan Skarsgard i Pierce Brosnan. L’argument girava entorn a Sophie -Seyfried-, que viu en una illa grega amb la seva mare Donna -Streep-. Donna no ha explicat mai a la seva filla Sophie, qui és el seu pare, a les portes del seu casament amb Sky -Dominic Cooper-Sophie descobreix l’antic diari de la seva mare i les adreces de tres homes que podrien resultar ser un d’ells el seu pare.

Doncs bé, el cap de setmana anterior a traves del seu compte de Twitter, la cantant Cher, anunciava la seva participació en la seqüela de la pel·lícula ‘Mamma Mia: Here We Go Again!’. Però no ha estat fins aquest dimarts, que des de Variety han confirmat la incorporació de la cantant a la pel·lícula.

Així que en aquesta seqüela hi participaran: Merly Streep, Colin Firth, Amanda Seyfried, Domminic Cooper, Christine Baranski, Stellan Skarsgard, Pierce Brosnan, Lily James, Alexa Davies, Jessica Keen Wynn, Jeremy Irvine, Josh Dylan i Hugh Skinner.

Escriu i dirigeix aquest cop Ol Parker, s’estrena a USA el 20 de juliol de 2018.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada