Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 26 d’octubre del 2017

'Deathstroke'.

Via The Wrap, ens arriba la notícia de que Gareth Evans, director de ‘The Raid’, ‘The Raid 2’ i ‘Merantau’, es troba en negociacions amb Warner Bros, per escriure i dirigir una pel·lícula en solitari del personatge de DC Comics Deathstroke, amb Joe Manganiello encara associat al personatge.


Puntualitzo el que encara estigui associat al personatge, i és que Manganiello va ser fitxat per a interpretar al personatge quan encara la pel·lícula en solitari de Batman, l’anava a dirigir Ben Affleck, pel·lícula en la qual Deathstroke anava a ser el seu antagonista. De fet Affleck, va publicar un tweet força compartit en el seu moment (Agost 2016), en el que podíem veure un primer cop d’ull del personatge amb la seva característica indumentària. 
De fet des de que Affleck es desvincules de la direcció i es centres només en la interpretació, no hem sabut res més sobre el personatge. Des de que Matt Reeves (Trilogia ‘The Planet of The Apes’), fitxes com a director de ‘The Batman’, va avançar el mes de Juny que començaria des de zero, descartant el guió escrit per Affleck.

I no es fins a dia d’avui que tornem a sentir a parlar sobre el personatge, degut a una recent reaparició d’una línia de còmics dedicada al personatge creat en el seu moment per Wolfman i Perez l’any 1980, Deathstroke és un assassí professional súper dolent/antiheroi, depèn des d’on es miri, conegut com a Slade Wilson, dotat de nombroses habilitats per al combat i cabell blanc, que en els últims números està al cap davant d’un grup de joves súper herois anomenat Defiance.

Gareth Evans te pendent d’estrenar ‘Apostle’, un thriller amb Dan Stevens, on buscarà la seva germana, segrestada per un culte. Pròxima estrena a Netflix.

Via The Wrap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada