Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 6 d’octubre del 2017

'Gambit'.

Des de Deadline ens arriba la notícia de que 20th Century Fox hauria fitxat el director Gore Verbinski per a dirigir la pel·lícula en solitari de ‘Gambit’. De moment aquesta notícia no ha estat confirmada per cap altre mitjar, tot i això, el reporter confirma que la informació és verídica, i que Verbinski ja està tancant l’acord amb l’estudi.

Sembla doncs que amb la contractació del director estatunidenc, l’estudi estaria donant prioritat a la producció de la pel·lícula, i el rodatge podria començar en els pròxims mesos.

No hi ha detalls oficials de la pel·lícula, però recentment es va filtrar un possible argument i desvetllaria que el dolent seria Mr. Sinister i que també segons rumors estaria interpretat per Daniel Craig.

L’argument que hauria publicat el web Slash Report seria el següent: ho descriuen com una especia de O’Ceans Eleven del món del còmic, que hi haurien altres mutants com ara Rictor, Fifolet, Dani Moonstar, Multiple Man, Marrow i un mutant de primer nivell com podria ser Mystique, Beast o Nightcrawler. La pel·lícula també faria referencia a ‘X-Men: Days of Future Past’ o ‘X-Men: Apocalypse’.

Aquest seria l’argument que circula: “Remy Lebeau (Channing Tatum) està sent jutjat a Nova Orleans. Es considera un risc de seguretat enorme. Retrocedim gairebé 25 anys. El mestre Borbó Luke Lebeau es troba amb un Gambit de 8 anys mentre fa un robatori. Impressionat per les seves habilitats, es proposa acollir l'orfe mutant sota les seves ales. Criat juntament amb altres nens als que els crida "primers", el jove Gambito es converteix en una súper estrella del Gremi de Lladres. Un dia es troba amb Bella Donna Boudreaux mentre fuig de la policia. Les guspires salten immediatament, ja que Bella també és una mutant. El seu amor és prohibit per ambdues famílies, ja que els Boudreaux són enemics jurats del clan Lebeau. Remy decideix unir les dues parts, i per això ofereix als dos clans un enorme cop per beneficiar a les dues famílies. Per descomptat, tot el pla es venda malament, i en el caos, Maryanne Boudreaux dispara i mata a Luke Lebeau. saltem 10 anys al futur. Gambit està contractat per fer un treball a París per robar alguna cosa del Museu del Louvre. Pel que sembla, era un treball de prova per veure si encara és capaç. El seu patró misteriós es revela com Nathaniel Essex, àlies el senyor Siniestro. Li ofereix un Gambit 40 milions per recuperar un misteriós tronc que va ser robat pel clan Boudreaux que serà subhastar durant el ball anual de robatoris on es reuneixen totes les organitzacions criminals del món. Remy usa les celebracions de Mardi Gras de Nova Orleans com a “tapadera”, i per això decideix contractar un equip de mutants per aconseguir fer aquest aparentment impossible robatori.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada