Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 2 d’octubre del 2017

'Chaos Walking'.

Gràcies a Comingsoon podem veure la primera imatge de ‘Chaos Walking’, foto que ha penjat Daisy Ridley en el seu Facebook. En la foto podem veure dos dels seus protagonistes Tom Holland en el paper de Todd Hewlitt i a Daisy Ridley en el paper de Viola Eade.

‘Chaos Walking’ és la primera part de la saga escrita per Patrick Ness, que en aquesta ocasió dirigeix l’adaptació a la gran pantalla Doug Liman (‘Edge of Tomorrow’, ‘Mr. & Mrs. Smith’). L’argument de ‘Chaos Walking’ és el següent: en un món post apocalíptic, en el qual a causa d’un virus ha fet disminuir la població de la terra i els humans han hagut de marxar a un altre planeta. Tots els que viuen en aquest nou món, tenen la capacitat d’escoltar els pensaments dels altres, procés que ells mateixos anomenen “soroll”. Hewitt (Holland), és qui percep un dia una cosa estranya darrera de tot això i buscarà conjuntament amb Eade (Ridley) una explicació a aquest estrany fenomen.

Els altres actors que conformen el repartiment principal el conformen: Mads Mikkelsen (‘Rogue One: A Star Wars Story’, ‘Dr. Strange’) en el paper de Major Prentiss, Nick Jonas (‘Jumanji: Welcome to the Jungle’) en el paper de Davy Prentiss Jr., Demian Bichir (‘Alien Covenant’) en el paper de Ben, Kurt Sutter en el paper de Cillian i David Oyelowo (‘Interstellar’) en el paper de Aaron.

L’estrena està fixada a USA per el 01 de Març de 2019.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada