Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 6 d’octubre del 2017

'Gala Inaugural Sitges 2017'.

Ahir va ser la gala inaugural de la 50ª edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Al matí va començar el dia amb una sessió per a les escoles, que ha tingut una participació de 1.400 alumnes. Després s’ha passat a la presentació del cupó conmemoratiu de la Once dels 50 anys del festival, el sorteig el qual serà el 15 d’Octubre.

La gala inaugural ha tingut la seva culminació aquesta tarda a les 18:15h, amb la presentació en l’Auditori Meliá de Sitges de la pel·lícula guanyadora de la 67ª Edició de la Berlinale amb el Lleó d’Or, dirigida per Guillermo del Toro, ‘The Shape of Water’ (‘La Forma del Agua’). Del Toro també exerceix en aquesta edició com el padrí d’honor del festival, el director Mexicà ha declarat “El que m’atrau del gènere és la poesia”. ‘The Shape of Water’ explica la història d’amor entre un monstre i una solitaria noia, es un conte de fades que posa de manifest la grandesa del gènere fantàstic. Per altre banda s’ha lliurat el Gran Premi Honorífic del Festival de mans del director de Sitges 2017, Àngel Sala, al aclamat director William Friedkin de cintes com ‘The Exorcist’, ‘The French Conection’ o ‘Sorcerer’.

La gala inaugural d’aquesta tarda també ha comptat amb la presencia d’altres actors i/o directors com ara Dario Argento, Ryoo Seung-wan, Yoshihiro Nishimura, Santiago Segura o Carmen Machi.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada