Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 9 d’octubre del 2017

'Castle Rock'.

En els passats premis Emmy la sèrie ‘The Handmaid’s Tale’ va tenir molt d’èxit, essent retransmesa en la plataforma Hulu el que la va posar al mapa mundial, situant-la per damunt les seves més fortes competidores, com és el cas de Netflix o Amazon. Aquest canal online ja duu uns quants anys produint ficció original però les seves sèries no havien aconseguit captar l’atenció com si ho ha fet la sèrie protagonitzada per Elisabeth Moss.

Ara que aquesta plataforma, a aconseguit tenir més rellevància dintre les plataformes que existeixen en el mercat, és hora de començar a oferir sèries més potents i la seva pròxima gran aposta és ‘Castle Rock’ produïda per J.J Abrams i basada en l’univers de les novel·les de Stephen King, ambientant l’acció en l’icònic poble que dona nom a la sèrie, on succeiran tota classe de misteris.

L’episodi pilot l’ha dirigit Michael Uppendahl, realitzador que ja ha fet algun que altre episodi de ‘American Horror Story’, ‘Fargo’ o ‘Legión’. Com la divisió de drets cinematogràfics de l’obra de King és una mica un caos perquè diferents estudis tenen els drets de les adaptacions, no es sap del cert fins a quin punt adaptaran històries concretes o si simplement seran “petits homenatges”.

Protagonitzaran la sèrie André Holland (‘Moonlight’), Bill Skarsgard (‘It’), Jane Levy (‘Posesión Infernal’, ‘No Respires’), Sissy Spacek (la ‘carrie’ original), Melanie Lynskey (‘Up in The Air’), Terry O’Quinn (‘Lost’) i Scott Glenn, que donarà vida al Sheriff Alan Pangborn, protagonista de ‘La Tienda’ i interpretat en la versió cinematogràfica de 1993 per Ed Harris. 

        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada