Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 16 d’octubre del 2017

'No Exit'.

THR informava la setmana passada de l’adaptació de la novel·la ‘No Exit’, de Taylor Adams, i adaptada pel especialista en thrillers Scott Frank.

L’argument de la novel·la, gira en torn al que li succeeix en una nit a una estudiant anomenada Darby Thorne, en el transcurs a casa de la seva mare quan es dirigeix a visitar-la, la noia es veu obligada a posar-se a aixopluc degut a una forta tempesta en una àrea de descans mig abandonada, però hi habiten quatre estranys igualment sorpresos per la nevada: els joves Ashley i Lars, i una parella de vellets, Ed i Sandy. Tot això adornat amb les respectives presentacions, salutacions i un cafè; després de tot això succeeix un fet que podria canviar les vides dels ocupants, algú comet un assassinat i aquest algú no permetrà que els que es resguarden en aquella àrea arribin vius al dia següent.

Aquest projecte tardarà una mica en posar-se en marxa, ja que encara no te director associat. Tot i això, que Frank sigui el productor de la pel·lícula podria ser possible que n’acabes sent el director -sabent que acaba de dirigir els sis episodis de la miniserie de western ‘Godless’, que s’estrenarà a Netflix el 22 de Novembre- tres anys després de ‘A Walk Among the Tombstones’ i que afegiria al seu currículum de guions per a ‘Logan’, ‘Minority Report’, ‘Marley & Me’, ‘Out of Sight’ o ‘The Lookout’, que també va dirigir.

Per ara, aquest projecte esta en fase de desenvolupament, així que anirem sabent coses a comptagotes.

Via THR, que desenvolupa un pèl més l’argument.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada