Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 23 d’octubre del 2017

'The Dark Tower serie'.


Fa dos mesos s’estrenava ‘The Dark Tower’ adaptació de la novel·la de Stephen King, amb Idris Elba i Matthew McConaughey com a protagonistes i Nicolaj Arcel com a director, però sense l’èxit esperat ni per part de critica ni de públic.

Aquest complex projecte comprenia l’estrena d’una pel·lícula, una sèrie i un altre pel·lícula que enllaçaven la història entre si. Ara i segons ha informat el propi King en una recent entrevista a Vulture, la sèrie que aviat es començarà a rodar serà independent de la pel·lícula estrenada als cinemes al mes d’Agost. El més provable es que sigui un reboot en tota regla, canviant protagonistes i responsables principals del projecte.

“ El més complicat del repta era fer una pel·lícula basada en una sèrie de llibres realment llarga, de prop de 3.000 pàgines. Per altre banda estava la decisió de fer una adaptació apta per a majors de 13 anys a partir d’uns llibres que són extremadament violents i combatre amb una escènica violenta d’una manera força gràfica. Això era una cosa que s’havia de superar i al meu entendre, crec que Akiva Goldsman va fer un treball fantàstic agafant el nucli del llibre i convertint-lo en el que crec que es una pel·lícula molt bona. La sèrie de televisió s’està desenvolupant...veurem que succeeix amb tot plegat. Serà un reboot total, així que només ens queda esperar a veure-ho” a confirmat King al voltant de tot aquest projecte en la entrevista.

Des de Vulture.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada