Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 25 d’octubre del 2017

'X-23'.


El director de ‘Logan’, James Mangold ja està escrivint el guió del Spin-off del personatge de Laura/ X-23 interpretat per l’actriu Dafne Keen. En una entrevista concedida a The Hollywood Reporter, Mangold, va comentar que ja es troba preparant el guió centrat en X-23. 
“L’èxit aconseguit per Patty Jenkis amb ‘Wonder Woman’, només fa que reforçar la idea que realitzar una pel·lícula amb protagonista femenina, pot tenir el mateix èxit que una pel·lícula amb protagonista masculí”. Quant més èxit tingui a casa, més espai em donarà per dir: “Bueno, aquí tenim una pel·lícula amb protagonista femenina”. “Això és increïble. I que farem amb ella?”. I aquí és on estem ara, escrivint el guió de Laura ara mateix, somiant”; Va dir Mangold al mitjà.

El personatge de Laura/X-23, es va introduir en la última pel·lícula en solitari de Wolverine ‘Logan’. X-23 és una nena petita alterada genèticament amb l’ADN de Logan, que posseeix algunes de les mateixes habilitats que aquest últim, així com també comparteixen una relació pare/filla.

Per ara la pel·lícula no compte amb data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada