Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 11 d’octubre del 2017

'Apple i Amblin'.

Apple es suma a la oferta de les plataformes de sèries. La companyia de la poma i Amblin, la companyia de Steven Spielberg han arribat a un acord per a la creació de contingut audiovisual que començarà amb l’engegada de la producció d’una nova versió de ‘Amazing Stories’, segons fonts properes a les negociacions al Wall Street Journal.

Aquest projecte ja estava en marxa l’any 2015, quan era desenvolupada per Bryan Fuller i el propi Spielberg. I sembla a ser segons ha confirmat NBC, que també formaria part d’aquest acord entre Apple i Amblin.

Aquesta nova versió serà la primera d’un seguit de sèries, sense saber-ne el nombre, que estaran sota el segell de Amblin i acompanyats per el segell de NBC Universal. En aquesta nova ‘Amazing Stories’, la sèrie comptarà amb 10 episodis amb un pressupost individual ‘minim’, segons executius implicats en el projecte, de cinc milions de dòlars.

En la rereguarda d’aquestes produccions es troben els executius de televisió Zack Van Amburg i Jamie Erlicht (‘Breaking Bad’), els quals el passat mes de Juliol van rebre la petició de Apple de crear contingut de programació -per un pressupost total de 1.000 milions de dòlars- que començaria la seva emissió a partir del any que ve, i que podia influir una nova plataforma digital.

Via WSJ


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada