Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 4 d’octubre del 2017

'Avatar Sequels'.

Després de 20 anys de la col·laboració que va reunir James Cameron i Kate Winslet a la pel·lícula ‘Titànic’, es tornaran a reunir de nou en les seqüeles de la pel·lícula ‘Avatar’.

Tot i els rumors que existien del seu distanciament degut precisament al rodatge de ‘Titànic’ i que ella qualificava com a força dur, donades les llargues hores de rodatge dins l’aigua i amb una direcció per part de Cameron quasi militar. Segons va dir en una entrevista (segons ella mal interpretada) que solament tornaria a treballar amb Cameron si hi hagués molts diners pel mig.

Semblaria a ser que aquests 20 anys de distanciament, haurien servit per dissipar el record d’aquell rodatge, l’estima mútua professionalment i també el més que suculent xec que li hagin ofert, hagi ajudat a que Winslet hagi decidit treballar de nou amb Cameron, segons ha publicat en exclusiva Deadline.

El personatge que interpretaria Winslet es dirà Ronal i sembla a ser que serà un personatge rellevant. Una nova col·laboració que, segons les paraules de Cameron sobre la seva incorporació, semblaria a ser que es distanciaria molt de la mala relació que tant bombo li varen donar, entre director i actriu: “Kate i jo hem estat esperant 20 anys per trobar una pel·lícula en que tornar a col·laborar junts, des de que ho féssim a ‘Titànic’, que és una de les més gratificants de la meva carrera. No puc esperar per veure-la interpretar el personatge de Ronal”.

Noticia des de Deadline.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada