Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 10 de gener del 2020

'Andy Muschietti Projects'.


Doncs bé com hi ha dues noticies del mateix dia, relacionades amb el director de ‘It’ i ‘It Chapter 2’, doncs les escriure en un sol post. Començaré parlant del projecte més immediat, el film en solitari de Barry Allen/ The Flash.

‘The Flash’ ha tingut molts directors associats i canvis també en la direcció, més que qualsevol altre film de DC. Per ara, Andy Muschietti segueix com a director del projecte i sembla a ser que seguirà el pla original de DC d’utilitzar l’esdeveniment de Flashpoint de DC com a base del guió.

A través de That Hashtag Show, Muschietti va participar recentment en una Q&A amb el repartiment de ‘Underwater’. Mentre moderava el panell, Muschietti va confirmar que començarà oficialment la producció de ‘The Flash’ a finals d’aquest any i que efectivament adaptarà Flashpoint. Tot i això, va compartir que serà una “versió diferent de Flashpoint de la que espereu”.

Warner Bros. va revelar per primera vegada que el seu film de Flash s’inspiraria en el còmic Flashpoint de Geoff Johns i Andy Kubert, en el 2017. L’estudi fins hi tot va canviar el títol del film i es va passar a titular ‘Flashpoint’. Però, després de l’anunci del mes passat de la data d’estrena del film per al 01 de juliol de 2022, sembla a ser que s’ha tornat al títol inicial tal com el coneixem, ‘The Flash’.

Passem ara a la segona noticia relacionada amb el director...

També via That Hashtag Show (al enllaç de dalt parlen dels dos projectes), sabem que mentre feia la presentació amb el repartiment de ‘Underwater’ i després d’una projecció del film, Andy Muschietti (It, It Chapter 2, Mama), va confirmar que col·laborarà amb Netflix en l’adaptació de The Howling.

L’any passat, durant l’esdeveniment de Warner Bros. ScareDiego a la Sant Diego Comic-Con, el director va revelar que si tingués l’oportunitat de tornar a canviar un remake d’un film de terror, seria el clàssic de terror de 1981 ‘The Howling’. El film original va estar dirigit per Joe Dante i segueix una periodista de televisió que va ser enviada a un centre remot després d’una terrible experiència propera a la mort amb un assassí en sèrie. Tot i això, les coses empitjoren quan descobreix que els residents resulten ser llops.

El llibre que va inspirar el film de 1981 i que adaptarà Muschietti va ser escrit l’any 1977 per Gary Brander. A la novel·la, el personatge principal, Karyn Beatty, pateix un atac traumàtic i una crisi nerviosa. Per recuperar-se, es dirigeix a una petita ciutat de les muntanyes, només per descobrir que no són allò que semblen. El film diferia força del llibre i, tot i que encara no s’ha confirmat cap detall sobre la direcció de que Muschietti prendrà amb el recent projecte anunciat, és provable que el cineasta es cenyirà més al material original.

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada