Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 28 de gener del 2020

'Uncharted'.


Segons Deadline, Sony Pictures ha endarrerit la data d’estrena del film llargament en desenvolupament ‘Uncharted’, que originalment estava programat per estrenar-se el proper 18 de Desembre de 2020. Ara la nova data d’estrena es situa el pròxim 05 de Març de 2021, a l’espera està clar de trobar director el més aviat possible. La data en si la ocupava el film que també està en desenvolupament del remake de ‘Masters of the Univers’, amb Noah Centineo com a protagonista, que ara per ara es queda sense data.

En aquesta nova data, no es sap amb quins films competirà ‘Uncharted’, tret d’un film encara sense títol de Warner Bros. Un apunt a afegir és que, en l’anterior noticia sobre el film Sony s’hauria fixat en el director de ‘Zombieland’ per a dirigir, Ruben Fleischer, i així també consta per ara a IMDb. Els actors confirmats per ara en el projecte són: Tom Holland com el jove Nathan Drake i Mark Wahlberg com a Victor “Sully” Sullivan.

‘Uncharted’, serà una preqüela de la sèrie de videojocs, basant-se en la seqüencia de ‘Uncharted 3: Drake’s Deception’, on el jove lladre te la seva primera trobada amb el seu soci Victor Sullivan i en essència, configura els esdeveniments de tota la franquícia del joc.

Malgrat els anteriors esborranys que havien agradat de Mark Boal (‘The Hurt Locker’, ‘Zero Dark Thirty’), el nominat al Oscar David O. Russell, Thomas Dean Donnelly i Joshua Oppenheimer (‘Doctor Strange’), David Guggenheim (‘Safe House’), i Joe Carnahan, el nou esborrany del guió vindrà escrit per Rafe Judkins, Art Marcum i Matt Holloway.

Basat en el videojoc d’acció-aventura Uncharted: Drake’s Fortune de Naughty Dog i Sony Interactive, la història segueix un descendent de l’explorador Sir Francis Drake, un caçador de tresors anomenat Nate Drake qui creu haver trobat el paratge de El Dorado, la llegendària Ciutat Daurada de Sud Amèrica, d’una estàtua maleïda. La recerca esdevé competitiva quan un caçador rival s’uneix a la lluita, i aconsegueix escalar quan les criatures –descendents mutants de Espanyols i Nazis- comencen a atacar aquells que esperen aprendre els veritables secrets del tresor.

‘Uncharted’, estarà produïda per Arad/Atlas Entertaiment Production, amb Charles Roven, Avi Arad, Alex Gartner, i Avi Arad produint. El film també servirà com a primer llargmetratge produït per PlayStation Productions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada